Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Color

   Totes les novetats 
i repassant les tendències.



La gran triomfadora és la melena midi grunge, més despentinada i molt versàtil. 

Dóna la sensació de portar el cabell llarg per la part frontal i amb la nuca més marcada  per donar volum. Un tall molt pràctic tant per a cabell arrissat i genial per al cabell llis donant el volum tan desitjat.



Las malenas llargas amb estil california de l'última temporada, 
segueixen sen tota una tendencia. 



 I si parlem del color seguim en la línea de conservar els colors naturals de la terra, amb tocs de llum en el rostre i puntes.





                                       

  Color Ferrús perruqueria, l'ÚLTIMA TECNOLOGIA EN COLORACIÓ
UNIDA A l'OLI PRECIÓS DE TSUBAKI
PER RECUPERAR LA JOVENTUT, EL COLOR 
I LA BELLESA DELS CABELLS MADURS.


Coloració Anti-Age en crema 
CROMATONE RE· COVER

Gamma de coloració permanent, especial anti-age, formulada per donar resposta als cabells amb més del 70% de cabell blanc. Incorpora el complex SCP (Soya Color Protect) i està enriquida amb oli de Tsubaki.
Ofereix un 100 % de cobertura sense necessitat de barrejar amb tons base, a l'hora que aconsegueix un cabell visiblement més jove i de la recuperació del cabell. 
Els seus colors són naturals, lluminosos i uniformes. Disposa d'una àmplia gamma de tons de tendéncia

SCP: Soya Color Protect i Tsubaki Oil
Una nova tecnologia i un gran pes d'actius naturals d'origen vegetal per obtenir el millor resultat de color i cura en els cabells madurs.

Tsubaki Oil: oli preciós obtingut de la Camellia Japónica amb un alt contingut en Polifenoles i àcids grassos Omega-6 i Omega-9. restructura la cutícula, nodreix el còrtex, evita pèrdua d'hidratació, protegeix, condiciona i aporta lluentor a la fibra capil·lar.

Soya: alt contingut en Fosfolípids, Glicolípids i Vitamina F, components essencials de les membranes cel·lulars.

Boswellia Serrata amb propietats calmants, suavitzants i antiirritans que aporten confort i cura al cuir cabellut. Actua sinérgicament amb el Tsubaki Oil.
http://www.montibello.com/prensa/
Ferrús perruqueria 



Quin color afavoreix més a…


… el cabell ros?


El cabell ros pot donar molta guerra fins i tot amb el més mínim error. Les metxes han de ser molt naturals. Les metxes més atractives per a aquest to de cabell són les que tenen un to una mica més clar que la resta del cabell ros.





…el cabell castany?


Alexa Chung ens ha demostrat com il·luminar el cabell castany afegint unes atractives metxes vermelloses en el seu cabell. Si el teu cabell és molt fosc has de descolorir lleugerament els mechons abans de tenyir-los de vermell, sinó seran inapreciables. Un truc molt pràctic: si et ve de gust sumar-te a la tendència dip-dye, que consisteix a portar les arrels fosques i les puntes del cabell rosses, simplement t'has d'aplicar el color vermell per aclarir les puntes del teu cabell.

… cabell vermellós?

El cabell vermellós més clar pot aconseguir més profunditat amb algunes metxes en tons daurats i rogencs. Les metxes en un to vermell cirera realcen tota la bellesa dels vermellosos més foscos. És importants escollir tons càlids per a les metxes sobre el cabell vermellós perquè realsi al color de la teva pell.

…cabell negre?

El més fosc de tots els colors es revitalitza amb metxes blaves o estatges. Els colors marítims de moda són la tendència per al cabell fosc o molt fosc. Abans de fer les metxes en el cabell, els *mechones s'han de descolorir, si no les metxes seran inapreciables. Si no t'agraden les metxes blaves en el cabell fosc també pots optar pels tons morats. Si el que vols és aportar profunditat al teu cabell, el color blau ha de dominar.



Si sóc morena...
quan podria arribar a trigar a lluir un ros perfecte? 
Aquesta és una de les preguntes mes freqüents que contestem en el saló. Depèn molt de la qualitat del cabell i dels tints o treballs químics que porti damunt el vostre pèl. 
Generalment sempre aconsellem un canvi de color progressiu, és a dir que el ros desitjat arribaria en una mitjana de dues o tres visites a la perruquería. 






Coures i vermells és el to de cabell més trendy de la temporada

Per confirmar que el coure en totes les seves tonalitats està imposant-se al canviant món de les tendències de pentinat n'hi ha prou amb mirar les catifes vermelles, els photocalls, els anuncis i els reportatges de moda per observar com les dones que apareixen llueixen aquests vermellosos colors en les seves cabelleres.


És el color de cabell de moda, el que comparteix podium amb el ros daurat, els dos favorits.


 












Dip dye hair o el que és el mateix, tenyir-se només les puntes  o simplement degradant en el to del cabell.



El rosa i el verd/blau són els colors que més podem veure en aquesta tendència, encara que com he dit, per a persones més atrevides.


..és una tendència que ens segueix sorprenent.









Les passarel·les són l'avantguarda de la moda en tots els sentits. Estilisme, perruquería i maquillatge es donen cita en les desfilades per mostrar-nos la tendència que més es porta aquesta temporada.Ens hem infiltrat entre bambalinas per saber com és el look més top del moment. Models de Sui, Bluemarine, Fendi, Loewe, Valentino i uns altres grans han estat nostres muses.


                              PENTINATS A TOT COLOR



Si pensaves canviar el teu color de cabell i estàs disposada a seguir els dictats de la moda, prepara't per a una transformació molt menys discreta del que penses. 
Atreveix-te!

               Ros California


Aquest estiu, el clàssic pèl ros torna a estar de moda i crea addicció. Però aquesta vegada inspirat a les platges interminables de la llunyana Califòrnia. Cameron Díaz, Sarah Jessica Parker i moltes altres són les culpables d'aquesta nova tendència.
 Imita l'efecte del sol i és molt fàcil de portar. Aquest peculiar estil consisteix a tenyir la teva cabellera de ros, però deixant difuminats uns centímetres en l'arrel amb un color més fosc.
 El resultat? Un look surfista estudiadament descuidat.


                Lady Red


Si tens un to de pell clara, i una personalitat atrevida, definitivament aquest és el teu color!
 et recomanem els tons color foc, arriscats i molt cridaners.
 Inspira't en pèl-roges VIP com Blake Lively o Julia Roberts.
 Porta-ho llarg i llis, i desperta les fantasies dels quals t'envolten.
 Dóna-li molta més intensitat cuidant del teu cabell amb productes que perllonguin la durada del color i a més li aportin lluentor.


CABELLERA EXTRA-LLARGA: RATLLA AL MIG O A UN COSTAT? TRIA TENDÈNCIA




Llisa o ondada, però extra-llarga

Sens dubte, la reina de les tendències en cabell, avui, és la cabellera extra-llarga. 
Sexy, sensual.. una cabellera infinita que desperta la imaginació i és el focus de totes les mirades quan es mou amb la brisa o cobra vida al ritme del nostre caminar.


Permet un sense fi de possibilitats, des d'una ona suau o més marcada, al clàssic allisat brillant, i dins d'aquests estils, un altre immens ventall: cuas altes, baixes, trenes despentinades, d'arrel, recollits  o tupès.


Serrells i ratlles
La tendència és tan lliure com el vent i el caràcter de la dona que porta el pentinat. Ratlla al mitjà amb serrell emmarcant el rostre, ratlla al costat sense serrell, ratlla al mitjà amb recollit enrere o serrell recte, ratlla al costat amb serell. 



Tot val mentre ho portis amb gràcia, perquè les passarel·les toquen gairebé tots els pals.









Raindrop PointerBlack Moustache