Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Cèl.lules Mare

Abril et nature
Cosmètica capil·lar amb cèl·lules mare
Es defineix pel seu elevat contingut en filtrat de cultiu de cèl·lules mare.
Millora la salut i longevitat del cabell, i amb resultat s'obté una fibra capil·lar regenerada d'aspecte jove, sa i brillant.

Rejoveneix la fibra capil·lar des de l'interior.
La fibra capil·lar recupera la vivesa, tacte i brillantor característics d'un cabell sa. Millora en l'elasticitat i resistència al trencament de la fibra capil·lar.
Xampú amb cultiu de cèl·lules mare indicat per a cabell llis de gruix normal amb problemes d'hidratació, encrespament i envelliment. Prepara els cabells per a la recepció dels actius nutrients i anti encrespament de la resta del tractament Cell Innove. Format 250 ml.
Mascareta amb cultiu de cèl·lules mare indicat per a cabell llis de gruix normal amb problemes d'hidratació, encrespament i envelliment. Suavitza el cabell i aporta els actius nutrients i anti encrespament. Format 200 ml.
Concentrat capil·lar amb cultiu de cèl·lules mare indicat per a cabell llis de gruix normal amb problemes d'hidratació, encrespament i envelliment. Segella la cutícula protegint el cabell de danys externs proporcionant nutrició i brillantor. Format 50 ml.
Raindrop PointerBlack Moustache