Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Barberia Ferrús Barbas

        Barba 

Cures facials: Com cuidar i arreglar una barba? 

Amb la decadència del model d'home metrosexual i l'alça de l'home ubersexual o retrosexual es va establir un canvi radical en l'estètica masculina. La cura personal va passar a estar sobrevalorada fins a punts insospitats i amb aquest canvi hem trobat un punt intermix molt interessant.

Líders metrosexuales van ser els coneguts David Beckham, Cristiano Ronaldo i altres esportistes que van fer que a causa de la seva influència tothom actues amb obediència aquesta nova moda d'usar cosmètics, depilar-se i cuidar-se de manera exagerada fins a arribar a semblar artificial.

La barba masculina ha jugat un paper molt important en la cerca de l'home retrosexual, un tipus de persona que aparentment sembla més descuidad amb el seu aspecte mostrant una imatge relaxada i masculina però en els quals en molts casos sí hi ha un hàbit de cures. Avui anem a veure com cuidar i arreglar una barba sense morir en l'intent.

Primer de tot, si ens decidim per deixar-nos créixer la barba, hem de tenir clar que no és tan fàcil com sembla. L'elecció del tipus de tall que vulguem és decisiva i ens va a ajudar al fet que ens quedi millor o al fet que sigui un complet desastre.

Com començar?


Per començar el millor és deixar créixer-la molt. Al principi convé no retallar-la ni tocar-la fins que tinguis suficient per poder donar-li la forma desitjada.
Ultimamente s'han posat molt de moda anar a les barberies/perruqueria masculina  i la veritat és que pot ser la millor opció però si no tens temps o no trobes una que realment t'agradi pots fer-ho tu mateix.
Capitan Cook ens presenta la seva nova línea per cuidar la teva barba.
- crema d'afeitat 
- xampú per la Barba
- oli hidratan
- cera per definir



La forma tradicional és començar retallant amb tisores, amb l'ajuda d'una pinta que per a la zona del bigoti, i afeitan aquelles zones que no ens interessen amb l'ajuda navalla/maquina 0mm un o dos dits per damunt la gola i tot el sobrant a partir de les patilles cap al clatell.

Avui dia, el més còmode és anar retallant amb la màquinia que ens permet regular la grandària del tall.

Trucs i consells per a la cura

No hem d'oblidar que la zona de la cara és molt sensible i l'ús de màquina o fulla pot provocar-nos certs danys. A l'hora de la dutxa, és recomanable aplicar-nos el mateix xampú que utilitzem per al cabell en la barba. El gel en ocasions ens ressequen la pell, també podem utilitzar un tipus de sabó neutre.

Quan vulguem retallar-la, el millor és que estigui bastant seca, si està humida tallarem més del compte. La millor forma de fer-ho és des de l'exterior fins a l'interior, començarem per la zona de les patilles i anirem fins a la zona dels llavis. Amb el bigoti, ho farem a l'inrevés, des del centre a fora i definirem la línia del coll. La freqüència recomanable per donar-li forma pot ser setmanal o cada dues setmanes.


Perruqueria Ferrús té a la vostra discposició experiencia i professionalitat en el món de la Barberia.
No dubtis en posar-te en contacte per qualsevol dubte o aclariment.
Avd. Pau Casals 3 Igualada Barcelona Telf 938053717







Sabeu el que és 
21 Movember?

 Pels despistats, tots els anys durant tot el mes de novembre tots els homes del món deixen créixer el seu bigoti, per lluir-ho el dia 21 de novembre.

Movember és el responsable del creixement de  bigoti de molts homes al món.

 Amb ells, els homes poden recaptar fons i conscienciar sobre el càncer de pròstata i testicular i la salut mental.


Des de Barberia Ferrús us animem a lluir el teu bigoti en el dia d'avui i si vols els posteriors. 








Raindrop PointerBlack Moustache