Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Vicenç Moretó


Creador de la col·leció Gentleman e innovador en tall de cabell masculí

Aquesta temporada els tallats de cabell per a home que marquen les tendències ens porten per dos camins: gentleman, amb looks que desborden volum, gomina i un toc sofisticat, i nen bo, amb propostes molt polides i acabats engominats.
La inspiració anglesa d'estil dandi aposta per l'elegància sense renunciar a la comoditat i al confort. 
El resultat és un aire eclèctic, confortable, masculí i amb el toc clàssic que troba l'equilibri perfecte per a un estil esportiu, elegant o convencional.
 Aposta per un cabell de tall definit i contorns molt polits, per donar el toc d'atreviment al frontal amb serrells que permeten canviar l'estil per cada look del dia o de la nit.














 BCN Cosmo Fashion 2013 Tocado Pasarela Viçens Moreto Cosmobelleza

                                                                                   Fotos. Jennina Ferrús
  





Man in mirror de RevistaTocado
 La segona part de terra de barbes. 
Nostra ultima col·lecció a seguir donant guerra.









Nou treball publicat Statusmag per Vicenç Moreto 
Model Mario Milà.
Fotografiat per Aldo Chacón. 
THE BOULEVARD estem encantats.  


Vicenç Moreto 
Barber del mes de Juliol 2013 per la web "Barberias con encanto"
http://barberiasconencanto.com/pages/barberodelmes



    El meu nom és Vicenç Moretó. En 1988, quan tenia 15 anys, em vaig iniciar en l'art de la barberia de la mà del meu pare i mentor. L'any 1998 es va incorporar Toni, el meu company i nebot.

L'amor per aquesta professió ha fet que, sobretot en els últims anys, hàgim apostat per la qualitat, el rigor i la formació continuada. Prova d'això són la inclusió en «theQhair», la guia de qualitat de la perruquería del segle XXI, i l'obtenció de la Q de qualitat l'any 2011.

Sóc un professional actiu i amb moltíssimes inquietuds que, encara que aposto per les noves tecnologies i la constant cerca de la millora, no oblido la base clàssica. Es podria dir que la meva barberia és un espai clàssic amb elements actuals, una barberia adaptada a la nostra època que aposta per un ambient on el client pot sentir-se còmode i relaxat. http://www.barberia.es          

       http://youtu.be/6HWjTzpwrpo


Progressive Hair Concept
 ... la formació del futur arriba a Barcelona
 3 de Novembre 2014


 Em disfrutat de la formació més pionera  en el seu camp, que unit la perruqueria de senyores més innovadora amb la barberia pura de homes, de la mà de Vicenç Moretó i Manuel Collado (Macomaco).

Després de passar per València i Sevilla amb un èxit aclaparant, aquest tren de llarg recorregut a fet parada a Barcelona avui dilluns 3 de novembre,  professionals vinguts de diferents punts de la geografia d'aquest país.

Com sí d'una festa clandestina es tractés, l'espai en el qual s'ha realitzat era secret per a tothom, excepte para el públic que assistit.

PHC és una nova forma d'entendre la formació, una revolució que pretén donar resposta a les queixes i anhels dels professionals.
L'esdeveniment més nou, transgressor i elegant.

















Fotografia Jenina Ferrús
http://jenninaferrus.blogspot.com.es/

Perruqueria Ferrús assistit a una formació d'un assaig a un dels esdeveniment més esperat per aquest any, pels amants del tall masculí.

La formació realitzada pels artistes d'elit del moment a Espanya. 
Vicenç Moretó , Jordi de la Barberia de gràcia , Albert Catalán i Jose Navarro.


Hem pogut gaudir una mica de cadascun en la seva especialitat i trajectoria.

Vicenç Moretó ens a introduït al món de les tendències, de les xarxes socials, de com veure el nostre negoci amb els ulls dels nostres clients o fans.
Vicenç està en la cresta de l'èxit en aquests últims dos anys, publicant les seves pròpies col·leccions de tall i afaitat masculí. 
Publicacions en les millors revistes del sector i reconegut amb infinitat de premis.

Jordi ens a transportat als principis de la nostra professió, des dels seus principis fins al ressorgiment de la barberia en el XXI.
És reconegut barber pels seus afaitats i els seus propis rituals.

Albert Catalán hem gaudit de diferents tecnicas de la seva gran trajectòria al món de la peluqueria amb vuit decadas de la seva empresa Catalán perruquers , de com gaudir del nostre treball, reinventar-nos, tenir èxit en el nostre saló i fer-nos oblidar dels greus moments de crisis que estem vivint.

Jose Navarro ens a format en el més important i fonamental para nostre negoci
La tècnica és la base més important perquè un tall de cabell sigui practicament perfecte i el client gaudeixi en el seu dia a dia ell.

                                       Jordi  La barberia de gràcia

   
                           
           Vicenç Moretó



           
             Jose  Navarro

   

    Albert Catalán










Cosmobeauty bcn 2017









Raindrop PointerBlack Moustache