Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

REC.0 experimental Store : Igualada

Tendències,cultura i moda a la meva ciutat,, Igualada
Torna al Rec a Igualada
els dies 8,9,10 i 11 de Maig




Experimental Stores: 
Quatre dies de moda, cultura i
shopping 
al barri del Rec d'Igualada


De 10h a 22h
Barri del Rec / Igualada


Rec.0 Experimental Stores és un nou concepte. És la transformació efímera d'un vell barri industrial, el barri del Rec, a Igualada.


  http://www.tv3.cat/videos/4596435/Teixint-el-futur 


                    Teixint el futur d'Igualada 
 

Dues vegades l'any, i només durant quatre dies, les velles fàbriques es converteixen en pop up stores de moda on marques de primer nivell venen els seus estocs i mostraris a preus únics
 

 Les marques de Rec. són:

Desigual, Levi’s, Sita Murt, TCN, Custo Barcelona, Kickers, Marithé François Girbaud, Ash, Superdry, Nice Things, Tsunami, Diadora, Anaid Kupuri, Miriam Ponsa, Josep Abril, Lacoste, Kookaï, Pepe Jeans, Vialis, Punto Blanco,Lacoste,Skunkfunk, Textura, Toni Francesc, Txell Miras, Dütch Delight, Visual Poetry Barcelona,Reef, Antonio Miró, Boxley, Buff, Catherine Parra, David Valls, Messcalino, Naf-Naf, CKS, Custo Growing, Chinche, Bean’s Barcelona, Mon Marcel, Micu Micu, Desigual Kids,Mango,roxy,DC,Chevignon Kidsm,Santa Cruz,Vans,Misako,Piñactus ..





Les activitats culturals en Rec.vénen marcades pels audiovisuals. S'ofereixen projeccions de diversos fashion films, curtmetratges i espectacles on es barreja la música i el cinema.















































 També hi ha programats concerts i recitals de poesia

                                                                                       





https://www.facebook.com/Recstores?fref=ts
REC.O Experimental Stores | carrer del Rec,15 | 08700 Igualada (Barcelona)
En breu tindrem llest el mapa personalitzat a google maps i accedint a aquest enllaç descobriràs les noves pop-up stores del Rec.0. També et podràs crear el teu itinerari: VENDA RADICAL A IGUALADA
Per arribar a Igualada…
Amb vehicle privat: Autovia A-2, sortida 555
Amb transport públic:
Des de l’estació d’autobusos hi ha un servei d’autobusos urbans amb parada a la Plaça de la Creu, que és el lloc més proper al barri del Rec. Els busos passen cada vint minuts.


Raindrop PointerBlack Moustache