Estilista Jenina Ferrús

Estilista Jenina Ferrús

Ah !! Sabíeu..Coneixement del nostre cabell

Com evitar errors amb la teva planxa !! 

Necessites planxes, assecadors i rizadors, però.. 
saps usar-los bé ?
S'han convertit en un bàsic del nostre neceser, per crear pentinats de tendència.
No obstant això, un mal ús d'aquests aparells de calor poden causar estralls en el teu cabell.

Qüestió de graus

Tria les teves planxes o rizadors fabricats en ceràmica o titani, perquè no danyen la fibra i es llisquen suaument.
Això serveix també per a assecadors, que has de mantenir a 15 centímetres del cabell durant l'assecat.


Si no surts de casa sense passar la teva planxa en la teva cabellera perquè estigui perfecta a tota hora, hauràs de saber com evitar errors amb la teva planxa per presumir un cabell perfecte.

 Presumir d'un pentinat tendència, un bon tall i sobretot un cabell sa depèn moltes vegades de com tractes el teu cabell amb les teves eines tèrmiques a casa. 
PAS A PAS PER EVITAR COMETRE ERRORS AMB LA TEVA PLANXA 

1) El teu cabell ha d'estar sec al 100 % perquè si no es danyarà molt amb la calor de la planxa.

2) La temperatura ideal de la planxa ha de ser a 180 graus perquè no s'agredeixi la fibra capil·lar del teu pèl amb la calor.

3) Un altre truc és desembolicar el molt bé perquè no quedi cap imperfecció a l'hora de pentinar-te amb aquesta eina tèrmica.
4) Abans de passar la planxa pel cabell aplica un protector tèrmic  ( elixir79 intercosmo )sobre la teva cabellera.
5) Visita el teu estilista cada dos mesos, per sanejar les puntes. 


Altres consells a l'hora de pentinar-te...
1) Fes una petita partició perquè et sigui més fàcil pentinar-te i fes una ona en la part d'endavant.

2) Deixa el mecho refredar, i no passis la planxa fins que el mecho de cabell es refredi.
3) La planxa també val per donar volum a la teva malena, passant-la de l'arrel a les puntes lliscant-la fins al final.

Per què els cabells se'ns tornen blancs?


El color del cabell i de la pell depèn de la mateixa substància: la melanina.




La melanina la produeixen unes cèl·lules que es diuen melanòcits i que estan sota l’epidermis.
Els melanòcits passen la melanina als queratinòcits, que són els que produeixen la queratina, el component principal del cabell (i també de les ungles). Amb el pas del temps i l’envel
liment, els melanòcits deixen de funcionar i la nova queratina del cabell apareix sense melanina.
De fet, l’aparició de cabells blancs en una persona pot ser degut a moltes coses… pot ser una deficiència en la vitamina B-12, un desequilibri de la tiroides, anèmia, estrès i, fins i tot, fumar. En general, però, les causes més comuns són predisposició genètica a tenir cabells blancs o situacions d’estrès… també algunes malalties com el vitiligo o la disqueratosi congènita tenen aquest símptoma.
Ah! Sabíeu que les canes no són, de fet, blanques? Es veuen blanques, però no ho són.
Les canes haurien de veure's transparents, perquè la queratina és transparent. Però no les veiem així per un fenomen òptic, de la mateixa manera que tampoc veiem transparents les ungles...
si col.loqueu moltes capes d'una substància transparent una damunt l'altra comencen a agafar un color blanc...

Perquè no em creix el cabell ?

No t´has preguntant perquè el teu cabell no creix de certa mida ?

Troves que no pasa de les espatlles ?
  ...són moltes les persones que ens demanen informació, sí quan arriba a una llarga ja no creix més.
Em temo que la resposta és no el que ens agradaria escoltar.
           Desafortunadament és cert. 
No importa les extensions, reflexos, els colors... El cabell té un cicle de creixement de 24-28 mesos aproximadament i creix a 1 cm per mes. Així que en la seva majoria depèn en factors genètics. Hi ha persones amb el cabell té un cicle de creixement de 7 a 10 anys, així que poden aconseguir un cabell llarg i fort.


Veritable o fals? 
Raspallar el cabell amb bastant freqüència és sinònim d'una cabellera de somni.

  El raspallat suau i regular ajuda a reduir els nusos, eliminar les impureses i aportar vitalitat al teu cabell, no és convenient abusar: si ho pentinem a l'excés espatllarem el cabell, tornant-ho més fràgil i trencadís.

 El raspallat ha de realitzar-se al matí i a la nit: fes-ho amb suavitat i utilitzant un raspall adaptat a la naturalesa del teu cabell.



Com encertar amb el xampú ?
Trucs i consells per a una cabellera 10 Elle

Cabell fi, sense volum, puntes seques, però cuir cabellut gras… Encertar amb el xampú no és fàcil i no serà perquè l'oferta és limitada. Amb l'ajuda dels experts, t'expliquem com encertar amb l'elecció. Pren nota.


Manaments generals 

• Alterna el xampú específic per al teu tipus de cabell amb un més suau. 

• Renta't el cabell amb aigua tèbia i acaba l'últim aclarit amb aigua freda. 

• Els massatges capil·lars suaus afavoreixen la circulació sanguínia del cuir cabellut, la seva oxigenació i l'aportació nutricional al bulb capil·lar.

• Una quantitat equivalent de xampú al tamany d'una avellana és més que suficient per al cabell curt, i  d'una nou per al cabell llarg.

• Si el teu cabell és molt llarg no fa falta que t'apliquis més xampú en les puntes, amb el qual rellisqui de la part d'a dalt tindràs suficient per netejar-les.

• Aclareix minuciosament tot el xampú; els residus de producte capil·lar atenuen la lluentor.


Grassa

Els cabells amb excés de greix solen embrutar-se fàcilment el cuir cabellut perquè les puntes poden estar netes i seques, per la qual cosa necessiten una neteja freqüent per evitar l'obstrucció sebácea dels fol·licles pilos.

 Quan més rentes al teu cabell entre en un cercle viciós, quanta més aigua li donis a la glandula dudoripara més grassa produira.

 És millor rentar-ho en dies alterns, dia sí, dia no. Producte recomenació el xampú ideal en aquests casos és un equilibrant amb un pH regulat, que netegi en profunditat, però sense irritar el cuir cabellut.


Descamació, coneguda per caspa

La caspa no és més que una descamació excessiva del cuir cabellut, que pot estar desencadenada per diverses causes: estrès, desequilibris hormonals, falta de vitamina B i dermatitis seborréica, entre d'altres.

 A més, l'ús de xampús amb detergents, la utilització de laca, brillantina.. incrementa el problema, igual que un rentat o un raspallat massa forts. Evita-ho !!

I vés-te deixant l'ús del xampú específic per a la caspa, a mesura que el problema desaparegui, solen ser fórmules molt fortes i has de limitar-les a una vegada a la setmana, com a manteniment.

Cabell sec i desnutrit

Reconèixer aquest tipus de cabells és senzill  ja que adquireix un aspecte opac i trencadís, a causa de la falta d'humitat i nutrició.

Les causes: normalment un excés de tractaments cosmètics, com les permanents, allisats, tints i decoloraciones. 

És convenient evitar els xampús molt agressius amb tensioactius, en general els que fan més escuma. utilitzar sempre condicionadors nutritius després del rentat i deixar-los actuar un mínim de quatre minuts.

 Les cremes que es deixen sense aclarit, protegeixen el cabell i li aporten una pel·lícula protectora.
 Això sí, aposta pels quals contenen silicones volàtils, no deixen rastre de greix i eviten el encrespament. I una vegada a la setmana aplica't una mascarilla nutritiva, embolica't el cabell amb una tovallola calenta perquè l'oclusió faciliti la penetració dels nutrients. 

Producte recomanació: Van molt bé els rics en olis, Eilixir79 li aportará totes les vitamines necesaries gràcies a diferents olis en especial al famos oli d'argan.

Els millors consells per assistir a una entrevista de treball
Quantes vegades t'has preguntat com has d'anar pentinada i maquillada a una entrevista de treball, per aconseguir una bona imatge.

A tots ens ha pogut passar alguna vegada i arribat aquest moment, no sabem què fer per estar estupendes i causar una bona impressió.

En l'actualitat, la demanda d'ocupació excedeix a l'oferta, fet que incrementa la competència entre candidats. Per això la primera impressió que donem en la nostra entrevista de treball ha de ser òptima. Bé és cert que la imatge personal no és el que més primera a l'hora d'accedir a un lloc de treball però, d'alguna manera influeix en la percepció dels responsables de selecció i parla molt sobre la nostra personalitat com a candidats.



Una dolenta primera impressió sempre redueix dràsticament els nostres recursos; però una bona primera impressió, sens dubte sumarà punts a la nostra candidatura. Pren nota d'alguns consells de gran utilitat.






CABELL
El cabell ha de veure's net i organitzat i no hem d'acudir a una entrevista amb el cabell mullat o sense pentinar.

Les dones compten amb una major llibertat a l'hora d'escollir el seu pentinat, solt o recollit pot quedar perfecte, sempre que tingui bona aparença i estigui ben endreçat.


En el cas dels homes, és important que el cabell aquest estigui net del mateix dia. Si has de fer servir productes de fixació que sigui una hora abans de l'entrevista, ja que si el producte no és de bona qualitat ens pot fer una mala jugada amb els residus del producte a la nostra aparença.

El tall ha d'estar recent, i és molt important portar el clatell, patilles i barba ven arreclades.


 MAQUILLATGE 
El primer que has de tenir en compte per a una entrevista, és que el make up ha de ser neutre, oferint un aspecte natural per no cridar massa l'atenció.

MANS IMPECABLES

Igual que el cutis, la pell de les mans és molt sensible doncs es veu exposada a nombroses  activitats diàries. Al llarg de la nostra vida dobleguem i estirem els dits una mitjana de 25 milions de vegades i només amb una protecció constant i cures regulars, les mans segueixen estant belles i permanentment hidratades.

Les mans són la nostra targeta de visita, de fet el primer contacte amb el nostre entrevistador serà saludar-li donant-li la mà. Per això és tan important tenir unes ungles cuidades, netes i impecables.


LA VESTIMENTA

Anar mal vestit i desarreglat a l'entrevista disminueix les oportunitats de ser contractat.
És un fals mite que vestir-se ben signifiqui necessàriament anar sempre de vestit. El secret està a mostrar-se tal com s'és, i no semblar que anem disfressats. Procurarem transmetre una imatge professional i fiable mentre intentem ser coherents amb la nostra personalitat, i que no sembli que "anem de prestat" o fins i tot que portem una "disfressa".


En aquest sentit, també és important que tinguem en compte el codi d'imatge/vestimenta de l'empresa on anem a realitzar l'entrevista i el lloc al que volem accedir i, en el cas de consultores de RRHH, haurem de tenir en compte el sector en el qual ens volem endinsar. Sigui com sigui, l'objectiu és mostrar una imatge professional.

Des de Perruqueria Ferrús esperem que els nostres consells un siguin útils en la vostra cerca, us desitgem el millor.




Cinc consells per reduir la caiguda del cabell

La tardor és una de les èpoques on notem més la caiguda del pèl. A més existeixen situacions en les quals aquesta caiguda es pot accentuar. Per exemple la presa d'alguns medicaments, dietes, o l'embaràs.

   Acontinuació et poso cinc consells que poden ajudar-te al fet que el cabell no caigui tant.


1. Fer una dieta equilibrada

 El que significa menjar carns, peixos, fruites, verdures, arròs, pasta, llegums i fruita seca. Una dieta equilibrada t'aportarà els nutrients i vitamines necessàries per mantenir el teu cabell. Parlem de vitamines A, B, C, Biotina, Coure, Zinc, Ferro, Àcid fólico, etc. 

2. El truc de l'aigua freda

 Quan et rentis el cabell, recorda d'utilitzar productes de qualitat i de fer-te una última esbandida amb aigua freda. 
Això mantindrà millor l'estructura de la cutícula i el cabell estarà més suau i flexible. 

3. Utilitza Exilirs i tractaments de rejovenidors

 Si mantens el teu cabell hidratat, serà més flexible i menys trencadís.
 Ho agrairàs en pentinar-te.

4. Cura amb la calor

 Recorda que la calor si no s'utilitza amb cura pot danyar l'estructura del teu cabell. 
amb assecadors, tenacillas i planxes utilitza productes específics per protegir el pèl.


5. Tractament cèl·lules mare i queratina.

 És un dels nostres tractaments favorits. I et recomano que t'ho facis a cada canvi d'estació. 


Raindrop PointerBlack Moustache